← Terug naar categorie Analysers en laboratoriumapparatuur

Food Industry Gas Analysis Solutions

voedingsindustrie gasanalyse

Aangezien de vraag van consumenten naar frisheid en een lange levensduur in de voedings- en drankenindustrie toeneemt, neemt ook het belang van de uitvoering van de kwaliteitscontrole en product conserveringsmethoden.

De overgrote meerderheid van voedsel producten in de supermarkten van vandaag zal hebben gas geïntroduceerd in het productieproces of opgeslagen in gemodificeerde atmosfeer verpakking (MAP). Bepaalde gassen omhullende vlees of groente bijvoorbeeld, zal helpen levensduur en uitbreiden frisheid.

Cambridge Sensotec heeft gewerkt met de voedingsmiddelen- en drankenindustrie voor vele jaren en verschillende oplossingen voor de plattegrond controleren en ook lekdetectie apparatuur aan te bieden. Deze oplossingen zijn onder andere:

Rapidox 1100Z Oxygen Gas Analyzer
Een snelle en zeer nauwkeurige single-gas analyzer ontworpen voor het meten van lage ppm zuurstof, ideaal voor toepassingen waarbij het nodig is om het zuurstofgehalte in uw proces of verpakking te analyseren en te bevestigen.

Rapidox 3100 Dual en Triple Gas Analyzer
Een hoge precisie multigas analysator voor het meten van een combinatie van zuurstof en andere gassen zoals kooldioxide, vocht of koolmonoxide. Geschikt voor de pre-productieproces, kan de Rapidox 3100 worden gebruikt voor het analyseren en help een combinatie van gassen in voedsel of containers te handhaven.

Standaard op de Rapidox analyses omvatten volledig programmeerbare alarmering, programmeerbare analoge uitgangen (0-10V en 4-20mA), eenvoudig te calibreren (instelbaar gassen), RS232 / RS485 communicatie en volledige datalogging software. Handig voor integratie in een productieproces en noodzakelijk voor voedsel gezondheidsnormen traceerbaarheid in de mogelijkheid om incrementele datumstempel gegevens voor kwaliteitscontrole bijhouden van een register op te nemen.

Oxybaby Hand-held draagbare MAP Analyzer
Cambridge Sensotec leveren ook de Witt Oxybaby een O2 (dual gas CO2 model beschikbaar) verpakking gasanalysator speciaal ontworpen voor het meten van de kopruimte in gemodificeerde atmosferen in voedselverpakking (MAP).

DynaSNACK Package Leak Detection Equipment
De nieuwe DynaSNACK lektester van Dynascan is een zeer effectief, eenvoudig en makkelijk te gebruiken lekdetectie die is ontworpen voor het opsporen van lekken in voedsel en drankverpakkingen. Uitstekend geschikt voor het verhogen van levensduur van het product en het vermijden van onnodige productie verspilling.

Voor meer informatie over de DynaSNACK, stuur een email [Email protected] of telefoon + 44 (0) 1480 462142.

[Email protected]
+31 (0)20 654 4060
www.cambridge-sensotec.co.uk

Cambridge Sensotec

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.