← Terug naar categorie Analysers en laboratoriumapparatuur

Eerste CV Analyser System for National Grid

Thyson Technology, specialist in geïntegreerde bemonstering en analyse systemen, is de eerste van 28 landelijke gas-kwaliteit analyser systeem upgrades voor National Grid afgerond.

De miljoenen pond project werd vastgezet volgende rol Thyson in National Grid's Enhanced Gas Management Project (EGMP), een initiatief om de kwaliteit gasanalyse systemen op al haar locaties in het Verenigd Koninkrijk te upgraden.

In de komende drie jaar zal het Ellesmere Port-fabrikant op basis van bestaande CV-flow-gewogen gemiddelde bemonstering en analyse-apparatuur met de nieuwste geïntegreerde bemonstering en analyse systemen in locaties landelijke vervangen.

Het bedrijf zal ook National Grid belangrijkste analyser huis upgraden naar Churchover Junction in de buurt van Rugby.

Het systeem zal ervoor zorgen dat het wordt gebruikt voor calorische waarde (CV) metingen monsters representatief zijn voor het gas dat door het systeem om accurate prijzen van de grondstoffen te waarborgen in overeenstemming met de eisen van de toezichthouder, Ofgem.

Ian Kamp, directeur bij Thyson Technology, zei: "Dit is een schema lange en complexe werken, die heeft gezien Thyson nemen over alle aspecten van het project, met inbegrip van het opzetten en het beheer van de site en de installatie van de systemen. De eerste faciliteit, die is nu met succes up and running, is uitgerust met toekomstvaste sampling-technologie met cutting-edge mogelijkheden. "

Thyson Technologie systemen kunnen haar klanten om de belangrijkste parameters van hun processen te meten door automatisch te leveren monsters van het proces materiaal in geavanceerde analysetools, die een cruciale rol in diverse industriële toepassingen over de hele wereld spelen.

Cecil Instruments Ltd

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.