← Terug naar categorie Analysers en laboratoriumapparatuur

Versneld Analytische Panel Verhuurbedrijf voor Power en Water Industry Applications

Analytische huren panel dienst

Analytische huren panel service biedt flexibele tijdelijke meting oplossing voor stroom en water exploitanten

De afdeling Measurement and Analytics Service van ABB heeft een nieuwe analytische panelhuurservice geïntroduceerd. De verhuurpanelen werden gelanceerd op IWEX 2015 en bieden een flexibele oplossing voor het meten van geselecteerde sleutelparameters in toepassingen voor drinkwaterbehandeling en energieopwekking, met onbeperkte leentermijnen en volledige technische ondersteuning.

Er zijn momenteel drie opties elk voor gebruik in de macht en waterindustrie toepassingen.

Voor voeding, kunnen de panelen gebruikt worden voor kationen geleidbaarheidsmeting, silica metingen en natrium meting.

Voor water is er de mogelijkheid van panelen voor het meten van aluminium, troebelheid of ammonia.

Alle panelen zijn voorzien van een uitgebreide reeks apparatuur zorgt voor nauwkeurige en betrouwbare meting. Elk bevat ook dataloggers op te nemen en op te slaan meetgegevens die kan worden doorgegeven aan systemen bedienen via Ethernet en Modbus.

De analytische huren panelen zijn ideaal voor situaties waar het ofwel onpraktisch of niet de moeite waard om een ​​permanent systeem te kopen kan zijn. Typische situaties waarin een huren panel kunnen worden omvatten vervanging van beschadigde analyzers out reparatie, de nauwkeurigheid van een geïnstalleerde systeem validering, of een aanvullende meting bij de beoordeling van de efficiëntie van een behandelingsproces. Ze kunnen ook nuttig zijn waar bedrijven kunnen willen uitgaven toewijzen aan operationele kosten, waar een hoofdletter budget niet onmiddellijk beschikbaar zijn.

"Elke dag, bedrijven huren apparatuur van hun bedrijf uit te voeren, zoals auto's, pc's, laptops en zelfs hun gebouwen", zegt Mark Niblett, Service Center Manager, ABB Meet- en Analytics. "We zagen geen reden waarom deze zelfde benadering niet kan worden toegepast op analytische panel huren, waar bedrijven hebben vaak behoefte aan de flexibiliteit van een tijdelijke oplossing met hetzelfde niveau van functionaliteit die normaal gesproken worden geassocieerd met een gekocht systeem."

Verhuren biedt ook de extra beveiliging van het hebben van iemand anders om de apparatuur te beheren. De uitdrukkelijke huren wordt geleverd met volledige technische ondersteuning, met inbegrip van alles wat nodig is om de installatie en inbedrijfstelling van de panelen. Om ervoor te zorgen een probleemloze werking, de huur overeenkomst heeft ook betrekking op verbruiksgoederen en de levering van originele uitrusting met fabrikant goedgekeurde onderdelen.

"Er zijn veel redenen waarom een ​​stroom of water bedrijf kan wensen om de ABB uitdrukkelijke huren gebruiken," zegt Niblett. "Met ABB, kunnen planten levering de volgende dag, plug-and-play-installatie en een deskundige onderhoudsmonteur verwachten om te helpen het paneel omhoog en krijgt het snel aan de slag. Er is ook de geruststelling van het hebben van telefonische ondersteuning tijdens kantooruren, dus in het onwaarschijnlijke geval van problemen met het paneel zal er hulp beschikbaar. "

Bedrijven hebben de vrijheid om de apparatuur voor zo lang als het nodig is te houden - de huur werkt op een wekelijkse tarief met geen limiet op de duur en geen druk om items terug te keren binnen een bepaalde termijn.

"De analytische huren is onderdeel van ons streven om de meting zo gemakkelijk mogelijk te maken, waar en hoe je nodig hebt om het te doen, en om ervoor te zorgen dat u altijd de service en ondersteuning die u nodig hebt om de efficiëntie van uw proces te optimaliseren," voegt Niblett.

Voor meer informatie over de analytische panel huren, e-mail uit te vinden [Email protected] of bel 0870 600 6122 ref. 'Analytical panels'.

ABB Meetinstrumenten

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.