← Terug naar categorie Analysers en laboratoriumapparatuur

Analyse, controle en bewaking van gas binnen biogas, syngas, anaërobe vergisting en fermentatieprocessen

Rapidox 5100

Biogas is een hernieuwbare energiebron die wordt gecreëerd tijdens anaerobe spijsvertering. Dit gebeurt wanneer de organische materialen van nature afbreken in afwezigheid van zuurstof. Het gas wordt gevormd door de vertering van afvalstoffen zoals mest, zuiveringsslib en andere substraten van biomassa, zoals gewas- en voedselproductieafval. Controle op afvalverwerking, productie en gebruik van methaan is essentieel om de continuïteitvoordelen voor het milieu te waarborgen.

De Rapidox 5100 Multigas-analysator is gebouwd als een echt draagbare veldgasanalysator met laboratoriumfunctionaliteit en is een instrument met hoge specificaties dat is ontworpen voor de analyse, controle en bewaking van gas in biogas, syngas, anaerobe vergisting en fermentatieprocessen. Dankzij het bereik van uiterst nauwkeurige gassensoren kunnen tot zes gassen gelijktijdig worden gemeten, waaronder CO2, CO, H2O, O2, C2H4, SO2, CH4, H2 en H2S onder andere. Wanneer geconfigureerd voor toepassingen waarbij de gassen energie bevatten (bijv. Biogas, Syngas), wordt de calorische waarde van het gasmonster bepaald met behulp van thermodynamische berekeningen en tegelijkertijd vastgelegd en weergegeven op het scherm.

Equipped with a 7? (180mm) full-colour touch screen interface with soft menu keys and an 8-hour lithium-ion battery, all data is continuously logged. With a minimum of 12 months’ continuous data storage, the Excel compatible data can be downloaded via a USB memory stick.

Cambridge Sensotec biedt ook een reeks Rapidox-onderhoudsopties. Om metingen en betrouwbaarheid te vergroten, worden regelmatige kalibraties van de gasanalysator aanbevolen. Cambridge Sensotec is goed aangepast om Rapidox-gasanalysatoren nauwkeurig en efficiënt voor uw processen te kalibreren.

Stuur een e-mail voor meer informatie of om een ​​offerte aan te vragen voor de Rapidox 5100 [Email protected] of telefoon + 44 (0) 1480 462142.
www.cambridge-sensotec.co.uk

Cambridge Sensotec

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.